Přidat odpověď
Neznámá, tak na přihřátí mléka, třeba do bramborové kaše, nebo rozehřátí másla apod. máme vpředu malinkou plotýnku. Nám to naopak teď přijde ideální, vpředu ta největší, na rychlé vaření, osmahnutí apod., vedle malá na nějaké to ohřátí toho mléka apod., jak jsem psala a vzadu dvě střední plotýnky, na kterých vaříme brambory, těstoviny, polévku, nebo něco, co se dýl vaří a nepotřebuju k tomu tak blízko. A taky to na sebe nikdo nestrhne. My tu největší plotýnku používáme hlavně na věci, co se dělají rychle na pánvi, na woku apod... Předtím jsme tu pánev museli dávat dozadu, kde byla plotýnka s největším výkonem a bylo to nepraktické se k tomu natahovat třeba přes nějaký jiný hrnec. Vaříme denně teplé jídlo k obědu i k večeři a zatím si tohle uspořádání nemůžeme vynachválit. Ale jsme jen tři, možná velké rodině zase bude vyhovovat něco jiného.
Předchozí