Přidat odpověď
Já byla teď na pár dní dovolenkovat a ta jídla naservírovaná formou bufetu mě móc bavila.
Mohla jsem si kombinovat, jídla byla vynikající, jednoduchá a chuti lahodící.
Takže jsem si dala bažantí vývar, sumce s chřestem a br.kaši, kuře s paprikami s haluškami, další den pečenou kančí plec s hranolkami, jelení kýtu s rajčaty s bramb.noky, butterfisch s kaparovou omáčkou a kuskus, další den křepelky s krémovým rizotem, lososa s citrono bešamelovou omáčkou s černou rýží...
Tohle všechno by mě zrovna na dovolené vařit nebavilo. To mě baví vařit doma. Tento víkend jsem třeba vařila kozu - byl pečený kozí jazyk, srdce a hřbet, k tomu fazolky ze zahrady, škvařily se kozí škvarky, den před tím byl amur na pórku a bulgur se zeleninou ze zahrádky (kadeřávek, mrkev, celer, kapustičky, pór)
Jídlo mě strašně baví nakupovat, zejména objevovat zvláštnosti ze zvířecí a rostlinné říše. A pak je uvařit a sežrat.
Předchozí