Bezocí skřítci jsou ze severu a sobi taky. Tady žádnej sever neni, tady je střed. Na druhou stranu Ježíšek je zase z jihu. Ale jsem na něj zvyklá a líbí se mi celý ten příběh. Uhuhlanej dědek, sob s červenym nosem a skřítek bez očí, co se pár měsíců neholil, se mi nelíbí. A hlavně se mi nelíbí, jak nám je obchodníci valeji do hlavy, takže spoustě lidí to už připadá normální součástí českých vánoc. Ale já stejně věřím, že se lidi brzy nabažeji a pak se zase vrátěji od Christmasů k Vánocím, od Santů k Ježíškovi a od sobů ke kaprovi (i když ten je zase z Číny).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.