Díky škrobu je linecké takové jemnější, křehké a chuťově lepší. Mám to od kolegyně, i švagrová to tak dělá. Opravdu jsou o dost lepší. Ale má to být bramborový škrob, ne kukuřičný. Nevím jestli to je důležité, asi ano. A rozhodně ne velké množství. Dvě lžíce na celou dávku. Náhrada za mouku pochopitelně, ne ještě k tomu množství mouky. Těsto podsypávám škrobem při vyvalování. Po upečení na povrchu není cítit, na rozdíl od mouky. Ta mi tam pak vadí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.