Mě se taky s královskou glazurou špatně pracuje. Nejlepší je bílková poleva a pevný pytlík (ten se zipem). Ustřihneš malou dírku v rohu a je to. Musíš dělat rychlé tahy, jinak budou linie roztřesené. Ta poleva nesmí být moc tuhá, jinak se nadřeš. Ani tekutá, to by se slévalo dohromady. A cukr dobře prosátý, jinak se utvoří hrudky, které budou ucpávat tu dírku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.