Vůbec nic. Cukroví neznám od rodičů z domova, tak je mi to úplně cizí a s mými Vánoci se to vůbec nepojí. Měli jsme jiné zvyky a pečení cukroví v nich nebylo. Cukroví jsem asi ochutnala vlastně až jako dospělá, jenže nejsem vůbec na sladké, tak mi to nechutnalo. A moje děti jsou na tom se sladkým podobně, takže nic, no.
Ale nějaké dobré druhy jsem přeci jen ochutnala. Obvykle nějaká nepečená koule s něčím šťavnatým uvnitř. S višní v alkoholu třeba. To docela i přemýšlím, že bych vyrobila, akorát blbý je, že chci hubnout a jíst to budu doma jediná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.