Bouřko, s povidly to musí být naprosto skvělý. Ani jsem nevěděla, že se povidla někde na cukroví používají. Znám cukroví spíš na základě čokolády nebo ořechů.
Prosím moc, jak se to těsto dělá? V té taštičce se to uzavře nebo ne? Když mi letos vyšly domácí povidla tak nějak řídký, tak to asi nepůjde, co?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.