Přidat odpověď
Ahoj holky,
tak co – jak jste srazikovaly? Moc jsem na vás myslela a záviděla. Prosím napište ze srazu něco veselého, ať je mi lépe a radostněji. Pořád se jenom povaluju a pozoruju, čas se vleče a já nevim co se mi v tom břiše děje. Ve středu jsem nevydržela nervově a přepadla doktorku, protože jsem měla pocit, že je něco špatně. Ta mi ukázala na ultrazvuku srdíčko, a na další kontrolu jdu až 20.4. a musím to vydržet, jinak bych se děsně styděla. Snažim se poctivě ležet, občas se objeví špinění, tak se snažím být fakt v klidu, ani k PC moc nechodím. Pořád mám pocit že to špinění nemůže znamenat nic dobrého, tak mám strach.
Máto, s trávníkem moc neporadím, protože my to udělali špatně – nevybrali jsme pořádně kameny, nerozbili hrudky, neudělali absolutní rovinu atd., to vše v domnění, že tráva je přece plevel a roste všude. Naše ne. Pořád ten trávník někde doséváme a pořád to není ono. Né, nejsem cvok a nechci anglický trávník, ale ten náš je takový, takový……česky zaplevelený.
Včera manžel koupil kultivátor – na jaře a na podzim vytrhá starou suchou trávu a provzdušní půdu, aby k ní mohly živiny. No, my máme pocit, že jsme spíš zorali zahradu a vyrvali zbytky trávy. Uvidíme, jaro ukáže.
Na závěr ještě zdravím Texas! Taky jsi mě s tou Katkou dostala :-))
Mějte se krásně, inspirovaly jste mě a jdu si lehnout s angličtinou.
Ahoj M.
Předchozí