Přidat odpověď
Podívám se na tu možnost online výuky, ale moc nevěřím, že by to sám zvládal. V době covidové to nezvládal těžce, neudržel pozornost sám u PC. Navíc se neumí sám učit- zvládá si zapamatovat vyprávěný text (třeba do dějepisu), čeština a angličtina je katastrofa, matematika na minulé škole byla na 2/3, na nové je na 4/5. Na minulé škole učil mladý pan učitel, na nové škole je matikářka učitelka důchodového věku, která mi neustále vypisuje, že v hodině nepracuje a v bakalářích se mu kupí pětky za "práci v hodině".
Ve třídě je jich 26 tuším, z toho minimálně 4 nebo 5 dětí s podobným "problémem" jako on. S rodiči se vůbec neznám- jsme z jiné obce, na škole je od září nový.
Domácí škola tak, jak tu je popisována (2-3 hodiny výuky, pak zájmové kroužky a sport) by byla jako sen, ale moc si to fakt neumím představit. On by sám doma opravdu nestudoval (i v době covidové vždy čekal na mě do 15:30 a až pak jsme do večera doháněli, co neudělal dopoledne), odpoledne už je na něm znát mentální únava, lehá si na stůl, zívá, píše naprosto nečitelně, odbíhá se 10xnapít, na wc...
Ale děkuji moc všem za reakce, už jsem měla pocit, že jsem úplně mimo realitu.
Předchozí