Přidat odpověď
Tak přiznávám, že jsem byla asi naivní, když jsem důvěřovala "odborníkům". Šla jsem se synem na všechny vyšetření a konzultace, kam nás škola nebo lékaři poslali. Světe div se, psychiatra nikdo nenabídl ani nezmínil. Škola nás poslala do PPP - šli jsme a chodíme pravidelně. Pak nás poslali do SVP - šli jsme a docházeli cca rok a půl (až do posledního incidentu, kdy už nás vlastně nechtějí vidět). Z SVP nás poslali na dětskou neurologii - tam bylo bez jiného vyšetření provedeno EEG, následně mi bylo telefonicky sděleno, že "nález je normální" a další vyšetření netřeba. Žádnou zprávu nemám v ruce. V rámci SVP byl několikrát na několikahodinovém sezení s dětskou psycholožkou (taky nemám žádný závěr). Ve škole dochází každý týden ke školní psycholožce.
Kdyby nás kdokoli poslal nebo navrhnul vyšetření u psychiatra dříve, už bysme tam byli. Bohužel nejsem v tomto odborník, v mých očích navíc nebyl nikdy - až na poruchy učení - nijak nezvladatelný, v okolí vídám pravidelně děti s naprosto šíleným chováním, nereagují ani na rodiče natož na jiné dospělé a ty spadají do škatulky "normální", tak syn je asi letadlo.
Předchozí