Přidat odpověď
Yuki, přesně, neonline distanční výuka byla fakt super, moc ráda na to období vzpomínám, to kupodivu syn i jevil zájem se o probíraném učivu dozvědět něco víc...což v případě běžné výuky moc nehrozí. Je to nejspíš tím, že po šesti hodinách ve škole už toho má všeho až nad hlavu a doma pak udělá fakt jen to nezbytně nutné, co musí a prchá ke svým zájmům, u kterých si odpočine. Letos mají prvním rokem i odpoledku, jednou týdně 2h a je z toho celkem vyřízený. Jinak, jak píšeš, že online výuka byla příjemná pro rodiče...tak pro mě tedy ne, jednak jsem stejně většinu toho času byla doma, protože obchod byl zavřený, takže akorát místo abych se se synem 2 hoďky učila a pak jsme šli někam ven, tak jsem si doma dělala něco svého a čekala až vyleze z nory, zpruzený sezením u PC a posloucháním online hodin, které byly spíš ztráta času, pořád se někdo někde ztrácel, odpojoval, nerozuměl...a stejně pak měli ještě práci na doma, do které se mu po tom všem ani nechtělo. Zlatá distanční výuka bez online vysílání!
Předchozí