Babi ale to je přece strašně subjektivní co to je "na trénink"
Moje holka tancuje = kurzovné, oblečení, vozit 3x týdne na trénink, soutěže a startovné, kostým, v létě sportovní soustředění - to je u mě základní výbava. Cokoliv navíc potřebuje nebo ji to jen pomůže být lepší? víc ji to baví? atd. Z celého týmu má doma ten airtrack tak max. 5 holek přesto ho má dostat jen tak "na trénink". Já to teda cítím tak, že má dítě dostat zpětnou vazbu takovou že je to něco drahého navíc co každý nemá a je na zvážení zda je to nutné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.