Já se přiznám, že si to představuji hodně těžko, jsem velmi partnersky založený člověk. Výše popsaný model mě spíš děsí, to by pro mě byla hodně nouzová varianta. Pravděpodobněji bych se uchýlila někam do vlastního bydlení pokud možno, pořídila si několik psů, celé dny se s nimi potulovala v přírodě a po večerech četla a poslouchala hudbu. Ale úplně nejreálněji bych měla tendenci ponechat si "nevěrnýho dědka" za nějakých důstojnost zachovávajících podmínek "na krku", pokud by projevil vůli vrátit se nohama na zem a rozumně pokračovat v našem společném rodinném projektu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.