jo... moje kamarádka, vdávala se krátce po padesátce - seznámili se přes společného koníčka, jsou spolu 26 let... A moje tchýně měla přítele po osmdesátce... ale byla to její dávná láska, znali se z mládí...
Jinak já ani nevím, jeslti bych se chtěla seznamovat a mít partnera... dokážu si představit s někým randit a sexovat a chodit na kafe a na lyže a do přírody - ale že bych v tomhle věku nutně potřebovala chlapa doma, to už asi ne (ale těžko říct, manžela mám a doufám, že nám to ještě dlouho vydrží). Představa, že bych znovu musela řešit pravidla rodinného provozu a obrušovat hrany vzájemného spolužití...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.