Taky jím syrová vejce, navíc od domácích slepic. Dávám je do tatráku, občas jen ohřát do vývaru, dělám si domácí majonézu, vylizuju z misky syrové těsto se syrovým vejcem, jako dítě jsem si dělala žloutek s cukrem... Jím hodně i různé majonézové saláty, i v létě. Z vejce mi nikdy nic nebylo. Už se těším na adrenalin letošních vánoc - domácí majonéza se syrovým vejcem bude ležet tři dny v bramborovém salátu, syrové vejce dávám i do krémů do vánočního cukroví, bílková a žloutková poleva ze syrových vajec to taky vhodně doplní a bude ležet deset dní... Už chybí jen ten vaječňák. (Mimochodem - těch už jsem taky v životě plno ochutnala a vypila) Salmonela furt nikde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.