A prosinec:
Takže doufám, že příznivci čtení nakouknou.
Všem Vám přeji, krásný nový rok, mnoho štěstí a zdraví i Vašim blízkým.
Máme tu nový rok a opět budu pokračovat v tom co jsem dočetla do konce měsíce.
Nezapomínejte, že s DYS toho moc nepřečtu, většina z Vás čte rychleji. A to až dvakrát.
Helen Pollardová-Hotýlek v údolí Loiry
Rozhodně zajímavé přijetí na dovolenou a pokračování super. No zažít bych to asi nechtěla.Kniha za to super.
Carole Matthewsová-Čokoládový klub
oddechovka, kterou když odložíte, zase se do toho rychle dostanete
Jan Drnek-Žáby v mlíku (to máte od manžela, já to nečetla jen vím, že to je tlusté 600stran má ta první)
-Žáby v bouři
-Žába a škorpion
Pamela Binnings Ewenová-Královna Paříže
Moc hezká kniha, dobře se to četlo. Odkrývá odvrácenou tvář ikony světové módy Gabrielle Coco Chanel. No hodně jsem toho netušila a to jsem o ní viděla kdysi nějaký dokumentární film.
Mária Dopjerová-Danthine-Paříž, moje láska, můj život
Takové zamyšlení, nad Francii, zvyky, chováním lidí tam a podobně, zajimavě napsané, pro mě chuťovka před a k snídani a po, po oběda nebylo co číst😊
Nataša Krambergerová-Nebe v ostružiní
Něco malého do kabelky.
Julianne Donaldsonová- Sídlo Blackmoore
Vyloženě oddechovka.
Charlotte Nashová- Svatba v Paříži
Z části z Austrálie a z části z Paříže, místo dovolené ideální, člověk si projde uličky aniž by se zvedl z postele
Na tyto tři díly si dovolím připomenout, že budete potřebovat 2dny v kuse, moc odložit to nejde:-D Tak si to pučte najednou. Oni to teda v naší knihovně tak i půjčují.
Sophie Oliver-Grandhotel Schwarzenberg.
Cesty osudu- 1.díl
Návrat-2.díl
Začátek nových časů-3. díl
Fiona Valpy- Švadlenin dar-2. díl
No bohužel jsem zjistila, že před tím člověk musí přečíst: Kam včely chodí spát-1. díl
A na konci knihy psali, že je ještě něco dalšího vyjde.
Zrovna včera jsem dočetla knihu co jsem rozečetla na Silvestra a tam bylo velké množství zajímavých větiček, které byli na zamyšlení. Jen tak mezi textem se toho objevilo mnoho.
A jedna se hodí do této diskuze:
„Když čteš knihu, nikdy nejsi sama“
Susan Wiggsová- Knihkupectví ztrát a nálezů
sanfranciského knihkupectví a příběh kolem něj, teda klidně by to sneslo 80-100stran navíc, ten konec nám autorka prakticky shrnula v Doslovu. Velká škoda, klidně to mohla na konci dopsat víc.