Stará huso, u Hilšera mám pocit, že ho preferují ženy z důvodu, že je to pěkný chlap a navíc lékař, jiný argument jsem snad neslyšela/nečetla
Já se musím přiznat, že se zkoumání kandidátů věnuji velmi nesystematicky, takže mě překvapilo, že mi v té volební kalukulačce (ovšem, když člověk netuší, jak je to udělané, kým a proč, neměl by to brát až tak vážně) vyšel vedle P.Pavla na 1.-2. místě i Fischer, budu ho muset nějak víc "nastudovat" (ale skoro určitě ho volit nebudu právě s ohledem na fakt, že primárně hlavně nechci Babiše)
Naopak podle toho, co jsem dosud vnímala, se mi hodně líbil Zima (nikoliv tedy fyzicky
) a ten mi vyšel jako druhý nejmíň vhodný za Babišem a před Baštou. Středulu nemám ráda odvždycky (já ty odboráře nějak celkově nemusím) a jeho slizký vzhled k tomu tedy taky přispívá. Moc ráda bych spolu s Tebou věřila, že nebudu zklamaná, pokud bude prezidentem PP nebo Nerudová, ale jistá si nejsem - jako nebudu zklamaná z takového výsledku, ale jestli následně z průběhu mandátu, to se (snad) uvidí, pochybnosti mám (v případě PP hlavně z toho, aby nedopadl jako Klaus, nějak se obávám podobného sklonu k ješitnosti a sebechvále)