Kat za prvé, co si píše "dav ženských" na nějakém serveru, může být kněžce fuk. A taky jí to fuk je. Kdyby ne, neprezentovala by se veřejně se svými intimnostmi takovou formou, jakou zvolila. Četla jsi ten rozhovor o potratu? Sama uvádí, že k potratu ji nic nenutilo, věděli, že dítě nechtějí, přesto to nechali dojít až k potratu. A to už měla jeden potrat za sebou.
"že druhé dítě nechtějí, věděli s manželem již dlouho předtím, do rozhodnutí nebyli zatlačeni okolnostmi"
Zdroj: https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/pribeh-klasicky-vs-chemicky-potrat.A140622_122016_vztahy-sex_haa
Ale to bych přešla, nejsem proti potratům ze zásady. Co mi vadí silně, je ta omáčka okolo. Jak jsem psala - tanec na hrobě vlastního dítěte je pro mě přes čáru a pro to nemám pochopení ani za mák. Navíc když důvodem k veřejné prezentaci je marketing pro její ezoaktivity.
Že si pořídila dítě jako vdaná s jiným, není nic čím by se měla zrovna chlubit, ale opět se s tím předvádí v médiích. A vrchol všeho je, že zveřejňovala informace o potratu jiné ženy, která jí k tomu žádný souhlas nedala a která prožívala těžké období, protože jí tahle sebestředná osoba aktivně zasáhla do manželství.
Co si o ní myslím, nevychází jen z jednoho článku, včera jsem toho pročetla víc. Neznala jsem ji a článek o potratech mě šokoval. Takže jsem o ní chtěla vědět víc, zda nejde o špatné vyznění. Ale nejde, ona se chová egoisticky dlouhodobě.