Starkl mě nechává v klidu. Ale trvalky u Krulichů a katalog ze Ctěnic, to je jiná. Snad mi na jaře nehrábne a nic si neobjednám. Už jsem MM vysvětlila, jak předěláme vysoké záhony, až se tedy ty starší začnou rozpadat. Chci mezi ně dlažbu a vyrovnat terén. Část je zahloubená v kopci a při sklízení občas padám. Jen se bouchnu o záhon, ale je to otrava. Se zbytkem zahrady mám taky plány, ale dávkuju to MM postupně. Tam by mělo dojít na ovocné stromy, borůvky a trvalky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.