TaJ, my jsme to "hospodské kritérium" docela dlouho měli, byl to náš tradiční rodinný sobotní program, kdy jsem nevařila a oběd byl v restauraci v rámci výletu (výjimky se tedy připouštěly). Při covidu jsme byli nuceni se od toho částečně odpoutat (úplně ne, některé výlety jsem organizvala s jídlem z "okének", tam, kde jsem věděla, že fakt fungují, typicky KFC) a docela jsem si zvykli a vozíme teď vlastní jídlo i na oběd, třeba si uděláme ještě někde u auta piknik a pak vyrazíme. Při stále stoupajících cenách jídla v hospodě a zároveň stále menšímu počtu fungujících hospod na turistických místech (člověk někam dojede a zjistí, že obvyklá hospoda je zavřená) se to nakonec jeví jako optimální řešení. Doma mám obvykle nachástáno tak, abychom měli po návratu co nejrychleji dobrou teplou večeři. Je to vlastně veskrze výhodné až na to, že já mám víc práce
Ale zase už nemusím balit věci dětem, děti taky nesou větší zátěž v batohu a tak, ono se to nějak vyrovná ...