Vůbec tu oblíbenost konkrétních značek nechápu. Co je tak úžasnýho na Guess? Proč zrovna MK? Moje kolegyně v podstatě nenosí nic jiného, ale důvod mi vlastně vůbec nebyla schopná vysvětlit. Kvalita... dobře, ale je i spousta jiných kvalitních věcí, které ta loga nemají všude. Za mě je to taková statusová záležitost, nic víc.
Kabelek mám celkem málo a když nějakou potřebuju, tak si vyberu tu, která se mi líbí a vyhovuje mi. Rozhodně ne podle značky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.