Přidat odpověď
77krasko ano,to je pravda.Ale může se někdy stát,že si rodič jen tak nevšimne, pokud si dítě nestěžuje, známky dobře (nebo zatím žádné,coz v případě teprve zahájené výuky jazyka dává smysl ...).Já jsem asi takový průměrný rodič, u 1.ditete jsem všechno řešila víc, u 2.jsem laxnější,jak to bývá.Takze když dcera přešla na 2.stupen,starala jsem se třeba, co matika,jestli zvládá,aby ji neujel vlak... Tvrdila,že je to lehké a měla jedničky,tak jsem byla v klidu.Nekteri akčnější rodiče ale studovali i co probírají a co je v učebnici a v prisinci začali reklamovat,že se stále ještě opakuje latka z 1.stupne (což tedy se ukázalo,že je částečně způsobeno tím,že na 2.stupni už nepokračují s Hejnym a učební látka nenavazuje) a jsou ve velkém skluzu i oproti paralelním třídám a obsahu učebnice/cvičebnice. Já bych si nevšimla. Kupodivu se podařilo dosáhnout změny učitelky už v pololetí, to mě velmi překvapilo.Letos si špatnou učitelku Aj,která se snaží zřejmě hodiny spíš přežít než ucit,už děti reklamují u vedení školy i samy!
Předchozí