V září jsem dostala z práce 4 noci v Lázních Kostelec u Zlína. Jednak jsem se vyplavala do bezvědomí v tom venkovním bazénu, který bohužel zprovozní až v dubnu, jednak jsem vyrazila na koloběžce do města a nestihla ani ve čtyřech dlouhých jízdách zdaleka všechnu architekturu. Chce to ale připravit se trochu třeba z netu. A v areálu nemocnice jsem se dala do řeči se zahradníčkem, který mě protáhl Albertovou vilou, to bylo autentické. Samozřejmě tam jinak jezdíme spíše nakupovat, za sportem a do kina. Darovat krev jsem jezdila přes Otrokovice na kole, Zlín je hodně bike-friendly. Příjemné město.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.