Přidat odpověď
Já si dávám černý čaj každé ráno, se šťávou a tři lžičky cukru. To mi dá energii do činnosti. K tomu dobrou snídani. Někdy si dám kakao nebo bílou kávu. V zimě si občas dám během dne nebo večer čaj pečený nebo zelený.
Kávu se šlehačkou si dávám jenom o víkendu s mužem odpoledne, nebo občas v kavárně capuccino, nebo si dávám kávu na návštěvě nebo s návštěvou. O samotě kávu nepiju vůbec.
Z alkoholu piju necelou skleničku vína k jídlu, příp.pivo (kachna, koleno apod.). Jednou měsíčně si dáme dohromady sedmičku + sýry. Občas víno s návštěvou. Někdy panáčka likéru k televizi.
Čokoládu jím jen kvalitní a trošku, po čtverečku na chuť nebo ke kávě, příp.pralinky Lindt. Když někdy čokoládu dostanu, jím ji postupně v práci - vydrží mi třeba týden.
Colu si dám občas na chuť nebo na vyrovnání slabosti.
Úzkosti a stresy jsem se nějak naučila zvládat a ovládat. A že jsem jim jeden čas podléhala.
Nedělá mi dobře být něčím ovládána nebo být na čemkoli závislá. Vlastně se celý život učím udržovat vnitřní svobodu. Myslím, že je to úkol a smysl života každého člověka.
Předchozí