| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já to nemám primárně jako přípravu na přijímačky, chodím k nim, protože oni chtějí, ale často se vracíme k tomu, co momentálně jedou ve škole. Jakou zvolili strategii v přípravě na přijímačky je čistě jejich věc.

Navíc třeba požadavek "nikdy test nedělali" mi přijde skoro nesplnitelný, často se s nějakou tou úlohou setkají i během běžné výuky. I já občas sedmákům po přijímačkách podstrčím úlohu z přijímaček, aniž jim řeknu, že je z přijímaček, jen jako rozcvičku k zamyšlení ~d~.

V češtině nevím, ta mi přijde jednoduchá, strategii na ni bych asi těžko vymýšlela. V matematice třeba přijímačková geometrie je hrozně lehká, ale dost se liší od běžné výuky, takže beru úlohy z přijímaček, aby si zvykli. A zase nemám moc ráda ty přijímačkové sešity, protože tam bývají zrovna geometrické úlohy poměrně složité a děti pak stresují.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.