![~t~](/g/s/20.gif)
také jsem tuhle knížku četla. Kdysi byla dost populární, dala mi jí babička. Byla to moudrá žena.
Já jsem měla strašně pěkný příklad doma. Jsem z rozvedené rodiny a moje matka se podruhé vdala. Mohla jsem sledovat takový vývoj v manželství s manipulátorem. Moje máma by mohla manipulaci s muži (jak i s dalším okolím) vyučovat?! ...a ty pravdy o ženách a mužích?!A nejvíc nejraději mám hláškuv "Příště se narodím s pinďourem..."
![~8~](/g/s/37.gif)
. To když od nějaké ženy slyším, uznávám, že mi v hlavě naskočí taková brzdička co mi hlásí, že tohle nebude moje krevní skupina. A věčné NIKDY a VZDYCKY
![~t~](/g/s/20.gif)
.
Umím skvěle číst v mapách, ale jen v papírových
![~;)](/g/s/2.gif)
.
Můj muž mě často neposlouchá. ...ale pravda je, že já ráda mluvím a jsem schopná popisovat své dny do nejmenšího detailu
![~f~](/g/s/7.gif)
. A moje dcera taky
![~f~](/g/s/7.gif)
.
Záleží tedy hodně na mně, jeslti chci aby nějakou informaci udržel a přijal jí jako tu podstatnou, kterou ukládáme
![~t~](/g/s/20.gif)
.
...no a důležité termíny si prostě sharujeme přes exel nebo outlook.
Za roky co jsme spolu už můj muž také umí přijít domů, uděláme si kafe a poví mi o své práci a o kolezích. Dneska mu to příjde normální a všechny jeho kolegy znám. To jsem před 15 lety vůbec nevěděla s kým pracuje a co pořádně vlastně dělá nebo, že jsou ve firmě nějaké problémy.
Vzájemně se posouváme. Stává se, že někdy někdo chce víc nebo míň. Ale ve finále se umíme zasmát a chceme si vzájemně rozumět.