Tak jsem si to pustila a jsem znechucena. Zase další hysterická MATKA, která tam půl hodiny zdržovala na úkor ostatních cestujících veřejnou dopravu, aby si vydobyla úctu k mateřství a nevystavila své děti průvanu a mrazu
. Chápu, že jí přeprava trochu komplikuje život, ale to tak prostě je. Normální máma si s tím nějak poradí. A pokud je v přepravním řádu, že se může přepravovat pouze jeden kočár a další jsou na rozhodnutí řidiče, no tak s tím holt měla počítat. A ještě půl hodiny otravuje policisty, je trapná, půjde na služebnu, na dopravní podnik, dává to do správ, na YT, ohání se jménama atd. No tak ať jde a vylobuje vyšší počet kočárků v přepravě.
Prostě je to zase o tom, jak ohnout předpisy, nařízení a řády ku svým potřebám a prospěchu. Pokud jsou nevyhovující, cesta je jinudy.
Sama jsem několikrát trnula, zda mě řidič vezme se psem a nebude tam jiný pes. Jednou byl a jeli jsme všichni, neb řidič byl benevolentní a psi vychovaní. A za starých časů byly autobusy tak narvané, že kolikrát měli cestující smůlu neb se nevešli.
Zajímavé bylo, že ta druhá maminka hovořila rusky či ukrajinsky. Ani nechci číst ty komentáře.