Řekla bych, že to je přesně ten rozdíl mezi vyhazovačem a hromadičem. Já jakožto vyhazovač bych probrala mrkla jestli tam nejsou nějaké zajímavé artefakty a vyhodila. Chápu, že ty to máš založené jinak tudíž bych to udělala tak, jak radí ostatní. Odložila a až budeš mít na to větší sílu a náladu tak se tím zaobírala. Teď to máš citově rozhárané tak se do ničeho nenut. Jinak upřímnou soustrast. Já sama teď řeším už skoro rok záležitosti po taťkovi a sama musím říct, že skutečnosti které vylezly na povrch mi přišli jako chobotnice co leze z bažiny. Pěkně hnusné a smrduté. Jen tiše doufám, že se už neukáží další dluhy 😵💫😵💫😵💫 Hodně sil ❤️
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.