Mám ráda masopustní průvody, ráda je zpovzdálí sleduju. Nebo v televizi. Ale nemám ráda, když mě někdo zmerčí a musím vysolit peníze a ještě mě něčím namatlaji. Masopust znám, tam, kde bydlím se masopustní průvod koná každoročně. A konají se i v různých okolních i vzdálených vesnicích. Občas mi někde zatarasí cestu, když jedu.
Dívám se v TV na různé folklórní pořady, kde je o masopustu hodně a je to velmi zajímavé, jaké jsou v různých oblastech ČR masky a zvyky.
Sama nic nedodržuju, koblihy nepeču, půst nedržím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.