Ropucho já to ráda vysvětlím...
Ještě jsem zvládla šicí stroj s věnováním měla by si se naučit šít i domácí pekárnu, která i zavařuje s věnováním že už bych měla začít zavařovat to vše asi/možná mělo dobrý úmysl, ale pak jsem byla nucena to vyzkoušet a používat, protože záruka atd a to už pro mě bylo nekomfortni dost.
První větší diskuse nastala když mi bylo vlastně nařízeno, že si musím přát a dárce mi hodlá koupit remosku, konkrétní, již vybranou a já jsem slušně nabídla že tak docela drahou věc nevyužiju neb mám multifunkční troubu a jestli bychom se nemohli domluvit na něčem jiném.
Zásadní zlom nastal v den mých 35. narozenin, kdy mi byly darovany 2 štětky na záchod z levného diskontu s tím, že jistě vím že mě dárce nechtěl urazit ani ponizit jen prostě nepřemýšlel.
Takže jsem se k tomu postavila tak že než dostávat hajzlštětky raději si se svými nejbližšími vyříkám, které dárky mě potěší případně ať se zeptaji.
Dodávám že ani za jedním z uvedených dárků nebyl manžel ale i jemu tyto naše příběhy pomohly více se zamyslet když mě chce obdarovat.
Jestli i tak to působí že jsem zpupna tak asi sem