Napůl- Oba dědečkové zemřeli, když mi bylo 11let. Určitě by si přáli, abych jejich prvorozená vnučka byla především šťastná a dokázala vychovat šťastné děti. To se mi povedlo. U babiček jsem splnila očekávání hlavně u babičky z matčiny strany - žít slušně, spokojeně a šťastně, nedělat ostudu a průšvihy. Druhá babička si přála mít vnučku doktorku, to jsem nechtěla já. Ale vždy mne obdivovala, co jsem dokázala i mimo karieru. Myslím si, že celkově jsem očekávání splnila, protože jsem je nezklamala. U rodičů platí totéž: Jsou rádi, že jsem spokojená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.