Přidat odpověď
Krásko já byla taky vždy zvyklá že vypadám docela k světu, jen když byly holky malé,tak jsem se nechala ostříhat nakrátko a nosila brýle místo čoček, neboť mi kolikrát už vadilo zajem chlapu. Od 35 let jsem se už začala oblékat ženský,nechala nárůst vlasy a čočky střídala s brýlemi.
Ano není to lehké stárnout a popravdě si dávám jednou do roku výplň na vrásku mezi oči a druhý rok jsem začala dávat i výplň dolů ke rtům, kde to nejvíc padá..Nejde to vubec videt a ozivi mne to.V 50 chci jit na víčka, ale botox a žádné plastiky bych na sebe dělat nenechala. Ono starnuti dožene každou ženu a radši budu mít vrásky ( ale to není to nejhorší,ta elastika pokožky je každý rok horší a horsi a tu nezmenis).
Já i proto mám radši navíc 3-5 kg,neboť ten tuk tu pusu trochu vyplni. Výplň na rtech jde skoro vždy vidět a mne to přijde škarede, ale já mám velkou pusu i široké rty,tak to třeba jen nechápu. Taky mám malé prsa,přesto si nenechám udělat nové.
Člověk musí přijmout samu sebe jaký je,i když to není pro hodně lidí vubec lehké. Bohužel to není jen Krainová a spol.,znám dost známých v CR co fakt na tom ujíždí podobne a řeší skoro v 50 -jen vzhled,vystavují se na Instagramu jako by jim bylo -nact,to už je hodně smutne
Předchozí