Přidat odpověď
Udelala bych tu syrovou roladu, jak uz tady nekdo psal, nejlepsi je udelat vecer a nechat do druheho dne, je jednoducha a efektni..
Krajeny syr ( 30% eidam staci) rozlozis na pecici papir na plechu tak, aby se platky kousek prekryvaly, strcis na chvilku do rozehrate trouby, aby se spojily ( hlidat, aby se nezacaly delat bubliny)..Stahnes to z plechu i s pecicim papirem a nechas vychladnout, vznikne plat syra..
Pak to muzes naplnit jak uznas za vhodny, zaklad je vzdycky pomazanka ( ja delam tvaroh s nakladanou kapii nebo pomazankove maslo s cesnekem, na to dam platky sunky, platky sucheho salamu, platky okurky, kapii atd., a zatocim, zabalim do alobalu a dam do lednice..pak se to druhy den kraji, bud das kolecka primo na veku, nebo kolecka na talirek a k tomu bagetku prikusovat..
Pro 9 lidi bych asi udelala dve rolady, ale posuzuju to podle nasi rodiny, kde je syrova rolada fakt oblibena🙂
Předchozí