Přidat odpověď
Hezkou sobotu Marti. Tohle je moje 5.práce s tím, že z té úplně první mě vyhodili ve zkušebce a z asi 6 lidí, co tehdy včetně mě přijali, si nechali dva. Rušilo se tam oddělení a oni potřebovali místečka pro ty původní lidi, ale oficiálně to neřeknou že. To ani v CV nemám. Pak následovaly další tři práce, které už v životopisu mám a tohle je čtvrtá. Nechtěla jsem to před MD měnit, ať to nevypadá blbě. Právě by mě zajímalo, jak jsou na tom ostatní lidi, jestli je normální mít tolik prací nebo jestli mají o dost míň či víc. Vím, že u každého je to jiné. Taky tam mám občas delší "mezeru" mezi jednotlivými pracemi, protože to vyplynulo z životní situace, která v tu dobu byla. Někteří HR jsou nekompromisní, takže tím střídáním prací si nechci uzavřít dveře a reálně dnes přemýšlím nad návratem tam, kde pracuju s tím, že tam zkusím vydržet jen proto, abych v tom CV neměla tu práci krátkou dobu a že tam mám kvůli mateřské tu jistotu že mě nemůžou vyhodit . Ale musela bych vydržet dusno na pracovišti a fakt, že tam nemám žádného spojence (ti už z firmy odešli). A to si neumím představit, nevím, co bude až se vrátím. Vím akorát, že jsou tam na mě za tu PN naštvaní. A bojím se, až tam přijdu, co bude.
Předchozí