Kate, za čarou je podle mne smrkani do nerozstrihane a tudíž velké detske pleny, kterou válím po bytě, po posteli, po sedačce, nosím ji sem a tam….nikoliv smrkani jako takové….u bezne situované rodiny bych předpokládala smrkani do papírových kapesniku
Freniny příspěvky mi přijdou ve většině legitimní
Zato ty, Kate, tady na mě a nektere další vybrané cihas a hned mi klades spíše mene legitimní dotazy jako třeba proč se nerozejdu s partnerem nebo proč mi smrkani přijde za čarou….zrovna ty, která tu o sobě nenapises lautr nic
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.