Já v poslední době výlety (spíš procházkami) s rodinou a trochou kultury. Abych 14-letého syna dostala do divadla, tak předtím jdeme spolu na večeři (sushi), což je vlastně také fajn. V divadle mi usnul, ale to co viděl před usnutím a po probuzení se mu líbilo a já získala pěkný zážitek.
Mohu doporučit balet Národního divadla, ne všechno (Louskáček se dle mne nepovedl), ale Marná opatrnost a Spící krasavice jsou skvělé (lze i s menšími dětmi).
A k těm procházkám, takové malé, ale přitom hezké zážitky. Tuhle sobotu jsme udělali okruh na Zvoli (u Prahy), na začátku jsme museli jít cestou přes pole, spustila se chumelenice a hrozně foukalo (i já váhala, zda to neotočit domů), ale vydrželi jsme a pak bylo hezky, hezké výhledy.. a cestou zpět přes pole opět chumelenice. Nakonec to nejnepříjemnější zanechalo nejlepší zážitek.
A pak otužování, skoro celý podzim jsem měla min kašel a teď konečně jsem si troufla do vody a super, už mohu začít s koupáním i v únoru a je to pěkné. A i mne potěšilo, že jsem u vody (ve vodě) nebyla sama, že víc lidí sdílí zálibu v zimní řece mi přišlo takové pozitivní, hřejivé