Koupila jsem si na duzen letenku do Čech, sice jen na týden ale I tak se moc těším. A včera jsem našla asi naše budoucnost dvě elekrokola,jsou krasne a maji vše co chceme a ještě více. Akorát že za tu cenu bych už měla novou kuchyn,tak to pořád se mnou cuka, ale má to být dárek pro manžela, my jezdíme hodně a on má problémy s kolenem. No já budu na něm jezdit I po okolí na návštěvy, do práce atd
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.