No, jak jsem tak přečetla diskusi, jsem opravdu ráda za skorodospělé syny, kteří po mně snad nikdy neřvali. Já po nich zařvala v případě, že se hnali do průs..., ty neviděli auto, jámu apod. Prostě zařvala sem, když šlo o zdraví. S manželem máme velmi shodnou výchovu. Když šli kluci jen za jedním ( a to bylo většinou z důvodu nepřítomnosti druhého kvůli službám v práci) dočkali se odpovědi : My se domluvíme a řekneme ti. Chodí se domlouvat dodnes (domlouvat! Ne dovolovat). Je jim 20 a 18. Respektujeme se nevzájem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.