Přidat odpověď
Katko, no sama to taky vidim tak, ze s kazdym uzivatelem, at to bude dlouhodoby najemce nebo kratkodoby dovolenkar, budou problemy, pokud nebudu mit velke stesti na lidi...takhle jsem pred lety mela problemy i se znamou, ktera byla v najmu v mem byte, kdyz jsem studovala v zahranici
citove odpoutani je taky pravda...to by znamenalo vsechny osobni veci a pamatky na predky schovat na pudu, aby je nikdo neznicil nebo neodcizil....rozloucit se s kredencem po prababicce, ktery taky muze byt ponicen, 100 let stare talire po prababicce schovat na pudu a nechat tam k uzivani nejake novejsi, kterych mi nebude lito
takhle mame zname, kteri maji velikou chalupu (v horach) na kratkodobe pronajmy, a tam maji fakt jen veci, kterych by jim nemuselo byt lito, hlinikove pribory a stare hrnce, vselijak zkombinovane nadobi....kazdy dovolenkar si musi dovezt svoje povleceni nebo spacak, nikomu nepovlikaji, jen lidem daji klice a kazda skupina po sobe musi uklidit...a stejne je tam kazdou chvili problem, ucpana WC apod.....sami si tam nechali jeden pokoj, ktery zamykaji a tam maji osobni veci, kdyz chteji prijet a sami se rekreovat, ale tolik mistnosti ja nemam, vlastne jednu malou mistnost bych si takhle mohla nechat zamcenou pro sebe
Předchozí