Ale půst je i tom si odepřít něco, co máš rád, na těch 40 dní. Je to i o pevné vůli. viz ta paní, co přestane jíst pečivo, a jako bonus u toho zhubne. Je blbost mít půst od masa, když ho někdo jí jen 1 x za měsíc a ještě "z donucení".Někde jsem to četla hezky vysvětlené, v návaznosti na to, co pro nás obětoval Ježíš. Já nejsem věřící, ale každý rok koketuji s myšlenkou, že si odpustím něco z mých dietních prohřešků - buď slané nebo sladké. Ale zatím jsem zůstala u koketování.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.