Taky jsem ještě nebyla v Římě, i když některé části Itálie mám docela proježděné. Můj partner se ale tehdy bál řízení ve velkých městech (a já jsem si také netroufla), takže Řím a Neapol (z těch, kolem kterých jsme se pohybovali) jsme vynechali. Zase do měst se dá snadno doletět, snad na to časem dojde.
Raději cestuji individuálně a nevadí mi jet sama, naopak, užívám si, že na to mám, když platím sama za sebe, a ne ještě navíc za několik dětí, jako to bylo ještě před pár lety
Na nějaké turisticko-poznávací zájezdy bych se vydala i s cestovkou, jenže zájezdy na jih jsou obvykle v době školního roku, a to je pro mě ještě nějakou dobu nedostupné. Pro letošek mám několik tipů, Pobaltí, nebo Irsko, a na pár dní se zajet vykoupat k trochu teplejšímu moři, stačí mi Jadran a to zvládnu klidně sama Flixbusem, který jezdí mimo jiné do Slovinska, Chorvatska i Itálie, a s ubytováním přes booking
Zrovna včera jsem letní cesty u internetu plánovala, užívám si už i tohle cestování "prstem po mapě", ale snad vyjde i něco z toho skutečného.