Rose, hodně tekutin v těstě je fajn, pečivo je chutnější. Ale je potřeba jiný technologický postup. Máslo musí být povolené, ale ne roztopené a přidává se až na konec hnětení, aby mouka nasákla tekutinu a ne tuk. A dobré je i dlouhé kynutí v chladu, třeba přes noc v lednici. Na youtubu bylo video od Maršálka, pěkně to vysvětluje na vánočce. Recept neporadím, dělám "vod voka".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.