Však jo holky když na to máte chuť. Klido pido. U nás to nikdo nejí 😂. Na návštěvě se nikdy nikde necítím dobře hospodyňky mají totiž tendence všechny nutit do těch nachystaných dobrot a já si všude připadám jako husa na výkrmu. Vajíčka si obarvujeme pro radost a protože miluju vajickovou pomazánku. Hezké svátky všem a ať se vám beránci s mazanci provedou. A hlavně v klidu bez nutnosti ukazovat všem , že já jsem hospodyňka nejlepší 😂😂😂. Ono totiž poslouchat na každé návštěvě co ty jíš protože nesnáším to nuceni do těch dobrot a nejím je, je totiž strašně otravný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.