| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bylo by třeba spíše zpřísnit vstupní podmínky na sš s maturitou, ony by se pak učební obory naplnily chytřejšími dětmi. Za nás tam chodili děti, které měly pár trojek, dnes se i čtyřkaři hlásí na maturitní obory.
Byli by na učňáku chytřejší děti...
No já šla na za totáče na učňák. Byla jsem na intru toho učňáku a musím říct, že ta koncentrovaná blbost mě šokovala na základce jsem měla dvě trojky. Kamarádili jsme celá třída někdo byl jednickář někdo čtyřkař, ale bavit jsme se bavili všichni. Na tom učňáku to bylo strašný bylo mi čerstvých 14 ještě dítě, ale spolužačky už jeli jen sex a kluky nic opravdu nic jiného je nezajímalo. Byla tam šikana velká, každou neděli jsem odjížděla s brekem. Nicméně byla to fakt velká motivace se učit. Učila jsem se velmi abych udělala přijímačky a mohla jít na SŠ. Na Střední jsem se dostala byla na intru na druhém konci republiky/tehdy jen v půlce/ a rozdíl to byl strašný. Přesto že jsem měla i čtyřky maturu jsem udělala na poprvé, ale ten pocit marnosti a koncentrované blbosti všude kolem mě byl pryč. Takže podle mě učňák byl hrůza vždy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.