Pořídili jsme si vlněné prošívané deky (https://www.oveckarna.cz/tradicni-celorocni-prodlouzena-prikryvka-s-ovci-vlnou-135x220_z7714/) a jsme nadšení. Nejdřív jsem koupila jednu a postupně jsme si ji všichni vyzkoušeli. Starší syn už se jí potom odmítl vzdát. Na základě testu jsme koupili všem. Navíc jsem je koupila v prodloužené délce a i já malá jsem moc spokojená. Asi jak je mi deka dlouhá, tak se nikde nehrne, nepřevrací. Spí se nám moc dobře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.