| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ale ano, samozřejmě je to dobrý výsledek, on byl i tak na jednom gymplu první, na druhém druhý. Já ale mluvím spíš obecně, za ty pomalejší děti. PORG a jakákoliv výběrová škola přidává k Cermatu vlastní testy, takže není problém ty děti dostatečně protřídit. Prostě mě nepřijde fér, že některé děti nestihnou všechny příklady promyslet a některé jsou velmi stresované už dopředu tím nedostatkem času. Asi proto, že jsem podobný typ a sama jsem ve škole občas nestihla písemku.
Ono je totiž potom na pováženou, že děti s poruchami učení dostanou čas navíc. Ale to pomalejší dítě, které je jen pomalejší, za svoje pracovní tempo nemůže stejně jako to dítě, které má SPU a je třeba ještě pomalejší, tak jakým metrem se tedy měří?
Ale je to fuk, já už mám děti vyřešené a jsem opravdu ráda, že už toto nikdy řešit nebudu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.