Dohromady 18. Už to neudělám, bylo toho moc, dělám to jen pro děti svých známých. Většinou deváťáky, 5 sedmáků a páťáků. A jen češtinu-plus teda u tří dětí jsem připravovala na pohovor a všeobecný přehled. Říkala jsem jim, že možná letos přitvrdí, že spousta dětí se loni výsledkem blížilo té padesátce, že budou chtít větší rozlišovací schopnost těch testů. Ale nebylo to tak. Což je sice dobře, nicméně hodně dětí bude mít hodně dobré výsledky, u těch přijatých se to moc lišit nebude. Jsem sama zvědavá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.