Přidat odpověď
Knedli hlásím se. je to sice už pár let, ale k příjmačkám nám šly dvě děti - jedno z devítky a dcera, která byla jen jako doprovod, když jsme byli na dnu otevřených dveří, tak z pětky prohlásila, že jde taky, přes naše protesty dovlekla přihlášku. Já jsem si ani u jednoho nebyla jistá, jestli je to dobře (resp. u ní jsem byla přesvědčená, že není), takže jsme je jednou vyvezli na testy nanečisto a pak jim udělali taxi na přijímačky. Mladej řekl, že se chystají ve škole, dceři jsem slovy 4 dny před přijímačkama dokázala otevřít scio, je fakt, že u toho ty tři dny seděla. V září dcera přišla s tím, že jejím spolužákům vypršel roční přístup do webového scia (takže se od září připravovali) a ona ho bude mít otevřený až do dubna. Dostali se oba, dcera ve výsledku dopadla ještě líp, syn je dys a já krkavčí matka jsem mu odmítla žádat o úlevy. Můj nejvýraznější příspěvek k příjmačkám byl prodloužený víkend. To, že se dostali jsme se dozvěděli nějak obratem a následně ve středu večer odjeli do Roháčů s tím, že ve škole je to už asi jedno.
Předchozí