Přidat odpověď
já jsem jedné holce řekla, že si s její matikou nemůže dát dva maturitní obory, že má dát jeden učební, aby měla jistotu, probrečela celý vyučování a byla na mě hodně naštvaná, teď je ale asi ráda, protože fakt neumí
další jsem rozmlouvala dva podobný obory, kam berou tak 1:6 a ještě je tam podmínkou splnění fyzických a psychologických testů, minulý týden mi tvrdila, že jsem s ní vůbec nemluvila, přitom zrovna s ní snad několik hodin
další jsem dokonce dávala novou přihlášku, měla jednu školu s pravděpodobností malou, druhou celkem v pohodě, taky ale maturitní, a ona přišla po týdnu, že chce obě stejný, bohužel tu první školu dvakrát, ani ve spolupráci s maminkou (kolegyně) jsme jí to nevymluvily
a spousta dalších, kde rodič něco chce, nevidí, že děcko nemá někdy ochotu, někdy snad i schopnost se učit, někteří by na to měli, ale jsou takoví nerváci, že je to blokuje a kazí všechno,
u svýho dítěte jsem vždycky věděla, na co mají a co jsou ochotní pro sebe udělat, tady se bohužel často s rodiči nepotkáme, někdy by bylo lepší, kdyby rodiče tlačili o kousek víc, ale většinou by bylo fajn, když ubrali, puberťák je ve stresu i sám ze sebe, a když tlačí rodič, tak se sekne úplně
Předchozí