Přidat odpověď
Ohledně velkých jídel beru Londýn jako království cizokrajných kuchyní, takže různá indická, korejská...kuchyně, kde se dá slušně vybrat (ale já třeba stopy lepku úplně neřeším, jestli se jim práší mouka v kuchyni). Pokud ne v restauracích, v supermarketech mají hromady hotového jídla jen k ohřátí ze všech koutů světa, vč. např. karibské kuchyně, ani nevím, co to obnáší, složení podle mě píší poctivě.
Určitě se dají sehnat různé bezlepkové ořechové tyčinky k snídani nebo jako něco sladkého ke kávě. k
Klasická anglická snídaně - volská oka, fazole, slanina, opečená zelenina, žampiony... Toust netřeba. Že by tohle ve Skotsku neuměli?
Já tedy na bezlepkové pečivo rezignovala, buďto si to peču sama, nebo z našeho biokrámku, 90% chlebů mi nechutná a sladké mi přijde vždy přeslazené (ty bezlep. muffiny a spol).
Fish+chips nevím, to jsem tam nevyhledávala ani za lepkového okolí.
Předchozí